Pearl

Bowling

Magyarország első számú Brunswick Bowling pályája nálunk található. Modern pontozási rendszerrel, és kényelmes asztalokkal van felszerelve mind a 8 sáv. Felszolgálóink étellel és itallal is kiszolgálnak a játék ideje alatt.

Hétfő-Kedd-Szerda  AKCIÓ                           9.000Ft/óra/pálya

Csütörtök-Péntek-Szombat-Vasárnap       10.500Ft/óra/pálya

Ünnepnap                                                         10.500Ft/óra/pálya

December 21. és január  7. között               10.500Ft/óra/pálya

Egy pályán maximum 8 fő tud játszani.

Áraink a speciális cipők használati díját (400Ft/fő) nem tartalmazzák.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a lefoglalt pályákat előre nem jelzett késés esetén 15 perc után kiadjuk, illetve az előre lefoglalt ki NEM használt játékidőt teljes árban számoljuk fel!

Rendezvények esetén a bowling használat díja 10.500 Ft/óra/pálya. Minden olyan foglalás, amely 3 óránál hosszabb vagy minimum 2 pályát vesz igénybe, rendezvénynek minősül. Kérjük, foglalási igényét az alábbi elérhetőségen jelezze: pearlharbor@pearlharbor.hu

Áraink /óra/pálya alapján értendőek, és tartalmazzák az ÁFA-t! A pontos végösszeg perc alapú elszámolás alapján kerül kiszámításra!

Pályafoglalás: +36 70 333 33 30

Pearl  névvel szeretnénk fémjelezni a színvonalas vendéglátást és a professzionális bowling, – biliárd lehetőségeket egyaránt. Vendégeink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így bizos lehetsz benne, hogy nálunk pozitív, segítőkész személyzet biztosítja a kellemes időtöltést.  Nálunk a helyed, ha a különleges, egyedi igényeket is kielégítő koktélokat, kivételes környezetben szeretnéd fogyasztani, háttérben a legtrendibb zenei felhozatallal.

Biliárd

3 verseny minőségű biliárd asztallal rendelkezünk. Mindegyik asztalhoz saját leülős rész is tartozik ahol felszolgáljuk Önöknek a kívánt ételeket, italokat.

Hétfőtől vasárnapig                                          3.500Ft/óra/asztal

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t! A pontos végösszeg perc alapú elszámolás alapján kerül kiszámításra.

Asztalfoglalás +36 70 333 33 30